Boende

Boende i Nordingrå, Höga Kusten

Boende i Nordingrå, Höga Kusten

Lappuddens Friluftscenter   


Lappudden är en naturskön och genuin friluftsanläggning vid sjön Vågsfjärden i Nordingrå. Här kan man hyra stugor och rum av olika karaktär samt tältplatser och husvagns-/husbilsplatser med fantastisk sjöutsikt. Stugorna har vandrarhemsstandard med pentryn för egen matlagning och gemensamma toalett-och duschrum. I Annexet med två st mindre lägenheter finns toalett och dusch i samma hus. Totalt finns ca 50 bäddar maj-augusti och 7-10 bäddar hela övriga året.


Telefon:
Maria Blomster, +46(0)70-286 43 05
Agne Säterberg, +46(0)70-625 07 83


Mejl: maria@lappudden.se

Web: https://www.lappudden.se/boende.html


Adress: Lappudden 111, 870 30 Nordingrå


Boende i Nordingrå, Höga Kusten

Pelle Åbergsgården


Välkommen till ett hållbart semesterboende som andas kulturarv med koppling till konstnärsfamiljen Åberg. Världsarvsleden ligger utanför dörren med gångavstånd till Mannaminne och restaurang Gårdsbutiken. Vi hyr ut vårt stora gårdshus som är fullt utrustat med kvalitetssängar för 8 personer inkl. toalett. Ateljéstugan för 2 personer hyrs ut med pentry, egen terrass med magisk utsikt. Båda husen har tillgång till en separat tvättstugebyggnad med två duschar, toalett och stor bastu. Tomten har en utsiktsplats med eldstad samt en uteplats i söderläge. Vi har öppet året runt.


Telefon:
Fredrik Lindström, +46(0)70-780 33 22
Mirja Lindström, +46(0)76-946 81 84


Mejl: info@pelleabergsgarden.se

Web: https://pelleabergsgarden.se/
Adress: Björnås 113A, 870 30 Nordingrå

Boende i Nordingrå, Höga Kusten

Mannaminne

 

I vår vackra byggd ligger det unika museumområdet Mannaminne. Där kan du bo på Hotell (Sestola Gård). Hotellet erbjuder 15 personliga och moderna rum där samtliga rum är individuellt utsmyckade av konstnären Anders Åberg. Här finns även Bed & Breakfast i charmig äldre tappning i Norgehuset. Det finns även tre enklare stugor med tre till fyra bäddar, Totalt finns 44 bäddar maj-sep och ca 12 bäddar resten av  året.

 

Telefon:
Ann-Charlotte Ahlman, +46(0)70-238 60 37

Mejl: bokning@mannaminne.se

Web: http://mannaminne.se
Adress: Häggvik 109, 870 30 NordingråBoende i Nordingrå, Höga Kusten

Norrfällsviken Rum & Kök

Längst ut i havsbandet hittar du fiskeläget Norrfällsviken. Uppe på höjden ligger Norrfällsviken Rum & Kök, ett litet charmigt hotell med restaurang som har utsikt över havsviken. Hotellet består av åtta dubbelrum, fyra med dusch och toalett. Övriga med dusch och toalett i nära anslutning. Två stycken familjerum med sex bäddar. I nära anslutning till hotellet finns även ett vandrarhem med 14 rum och 50 bäddar. Dusch och toalett i korridoren.


Telefon:

0613-212 55


Mejl: info@norrfallsviken.com

Web: https://norrfallsviken.com

Adress: Lostigen 12 870 31 Mjällom


Boende i Nordingrå, Höga Kusten

Skutskepparn Restaurang och B&B


Skutskepparn ligger i Barsta med närhet till havet, hamnen och båten som går ut till Högbondens fyr.

Hos oss hittar du prisvärt boende inklusive frukost. Våra rum ligger på övervåningen - 6 dubbelrum samt 2 rum med 3 bäddar vardera. Gemensamma duschar och toaletter längst ner i korridoren. Du kan även hyra en Sjöbod med två bäddar ett stenkast från huvudbyggnaden.

Här bor du enkelt men bekvämt med tillgång till lunch och middag nere i Skutskepparns restaurang.


Telefon: 072-2352350


Mejl: info@skutskepparn.se

Web: www.skutskepparn.se

Adress: Barsta 270, 870 30 NordingråBoende i Nordingrå, Höga Kusten

Körningsgården


Körningsgården är ett anrikt pensionat sedan 1930, men byggdes på 1800-talet som socknens finaste bondgård. Den vackra glasverandan och matsalen finns kvar från den tiden. Rummen är personligt inredda med vackra välbevarade tapeter. 

Bo i dubbel eller enkelrum, sängkläder och frukost ingår. 

Bredvid huvudbyggnaden ligger annexet med tvåbädds- och familjerum, med möjlighet till självhushåll.Telefon: 070-297 31 01


Mejl: info@korningsgarden.se

Web: www. korningsgarden.se

Adress: Körning 122, 870 30 NordingråBoende i Nordingrå, Höga Kusten

Måvikens Camping


Naturskönt och rofyllt område med badstrand, gästhamn, grillplatser, bastu och kajakuthyrning. Från campingen leder en handikappanpassad naturstig till en magnifik terrass med vidunderlig havsutsikt.  ”Världsarvsleden” med 100 km vandring finns i direkt anslutning. Campingen består av 12 husvagnsplatser med el och stort grönområde för tältare. Nyrenoverat servicehus med kök, matrum, WC, dusch, tvättfaciliteter och TV. 8 st 4-bäddsstugor varav 4 st med egen WC och kök. Tillgång till WiFi.Telefon: 070-300 11 69


Mejl: info@maviken.com

Web: www.maviken.com

Adress: Måvikens Camping, 870 31 MjällomHigh Coast Bed

Fräscht och omsorgsfullt boende i en unik miljö mitt i Höga Kusten.

 

Jag som driver Nordingrå Bed and Breakfast heter Agneta. Jag älskar naturen och omgivningen här och ger gärna tips och råd om smultronställena i Höga Kusten. Hos mig kan du boka bed and breakfast. Du kan även beställa matigare smörgås/dryck för kommande utflykter. Tveka inte att fråga om det är något jag kan hjälpa dig med.


Telefon: +46704384751


Mejl: agneta@highcoastbed.se

Web: www.highcoastbed.se


Adress: Väderkvarnsvägen 10 873 98 Nordingrå